Voorinschrijving VSN Voetbalweek Eindse Boys

LEUDAL – Voorinschrijving VSN voetbalweek 2020 Eindse Boys

Op zaterdag 26 oktober is de voorinschrijving voor de 20e VSN voetbalweek op Sportpark op de Hooven van Eindse Boys. Tussen 9.00 en 12.00 uur kun je terecht in de kantine van de vereniging, om je aan te melden voor deze populaire week. De week wordt gehouden van 13 t/m 17 juli 2020.

Een week lang worden jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar met allerhande voetbalgerelateerde spellen bezig gehouden door plm. 40 leiders, dit onder leiding van VSN Nederland.

Met techniektraining, boardingvoetbal, kooivoetbal, pannavoetbal, partijspelen in diverse varianten, een voetbaldoedag, uitroeping ballenkoning en een penaltybokaal, bezorg je de kinderen een onvergetelijke week. Een absoluut hoogtepunt is de afsluitende vrijdagmiddag, waar de kinderen zich voor een volle tribune kunnen presenteren. Een kippenvel moment.

De kinderen krijgen een volledig voetbaltenue wat ze uiteraard mogen houden en de bal waarmee ze de gehele week spelen, kan na afloop voor een gunstig bedrag worden gekocht. Daarnaast zorgen vrijwilligers van de organisatie voor drankjes tussendoor en uiteraard voor broodjes in de middagpauze.

De kosten voor deze week bedragen € 98,- en zijn uiteraard inclusief het tenue, de drankjes en de broodjesmaaltijd in de middagpauze.

Informatie: [email protected]