Ontwikkelingen liquidatiezaak: politie zoekt met duikers in Weert

WEERT – Momenteel zoekt politie met duikers rondom Vrouwenhof. Dit heeft te maken met liquidatiezaak Dennis Struijk. Struijk werd op 31 augustus 2017 voor de deur bij een kennis aan de Johannes Klingenstraat in Best doodgeschoten. De vluchtauto werd in Weert gevonden, vandaar dat men hier opzoek is naar sporen. Vanavond tijdens het TV-programma ‘Opsporing Verzocht’ wordt er meer aandacht besteed aan deze zaak.

De politie heeft gisterochtend twee Zaandammers aangehouden voor de liquidatie op de Eindhovenaar. Het gaat om mannen van 28 en 31 jaar die direct bij de moord betrokken zijn, zegt de politie. Of de duikers iets hebben gevonden, is vooralsnog onduidelijk.

Het onderzoek naar de moord verliep twee jaar lang moeizaam. In oktober vorig jaar loofde het Openbaar Ministerie 20.000 euro uit voor de gouden tip. Toen maakte de politie ook bekend dat de daders een link hebben met Berghem en Zaandam. Er wordt uitgegaan van drie daders. Vorig jaar werd geprobeerd de auto van Struijks ex-vriendin in brand te steken. Ook werd in het huis waarbij Struijk werd geliquideerd een vuurwapen gevonden.

Vorig artikelBabyboom in Hamont-Achel
Volgend artikelFototerugblik: Boekpresentatie Céline Peters-de Hoog