Fototerugblik: Boekpresentatie Céline Peters-de Hoog

Foto's: Rob Timmermans

WEERT – Afgelopen zaterdag was er in de bibliotheek van Weert op de tweede verdieping in de Jan Peeterszaal een boekpresentatie. Schrijfster Céline Peters-de Hoog stond met haar boek Van hoofd naar hart – Praktische gids voor het omarmen van de diepe dalen op weg naar een helder bewustzijn, in de spotlights. Dit kon rekenen op veel belangstelling.

Mensen van Uitgeverij Samsara overhandigden haar een eerste exemplaar en natuurlijk een bos bloemen. Céline is geboren in Weert en woont er ook. Ze is oud-leerling van de Philips van Horne SG. Naast schrijfster, is ze ook nog werkzaam als huisarts in Nederweert.

Van hoofd naar hart is een persoonlijk verslag van eenwording. Als jonge huisarts herkende zij in zichzelf de drempels en drama’s die een verstoord leven markeren. Het vertrouwen in het wonder van het bestaan en de verstilling was er altijd, ondanks de donkere perioden die in haar leven voorbijschoven.

In haar boek neemt zij de lezer mee in het transformatieproces dat zij ook zelf doorliep, met als doel een handreiking hiermee te bieden aan het proces van bewustwording dat velen ondergaan.

Op de website www.celinepeters.nl vindt u meer informatie over het boek en de auteur.

Vorig artikelOntwikkelingen liquidatiezaak: politie zoekt met duikers in Weert
Volgend artikelUrbanus en CuBis