Babyboom in Hamont-Achel

de stad werd maar liefst 133 baby’s rijker

babyboom in Hamont-Achel

HAMONT-ACHEL – 2018 gold als een echte babyboom in Hamont-Achel. De stad werd maar liefst 133 baby’s rijker. Een reden om te feesten. Daarom kregen alle trotse ouders een uitnodiging om op zondag 6 oktober, naar het Huis van het Kind te komen.

Voorzien van een hapje en een drankje konden de ouders gezellig een een praatje maken en ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen fijn samen speelden. In samenwerking met de gezinsbond van Hamont en van Achel organiseerde het Huis van het Kind de Dag van de Kleine Hamont-Achelaar. Deze dag stond volledig in het teken van deze jongste inwoners. De ouders schreven er een persoonlijke wens neer die wordt opgeborgen in de Toekomstboom. Over tien jaar worden de kinderen opnieuw uitgenodigd en kunnen ze de wens die hun ouders gisteren voor hen deden inkijken.

Tijdens de Dag van de Kleine Hamont-Achelaar worden steevast de baby’tjes die in het jaar voordien geboren werden in de kijker gezet. Maar ook de ouders, broertjes en zusjes genoten ervan, dat bleek uit de vele lachende gezichten. Een gezellige bijeenkomst in een leuke omgeving waar kinderen naar hartenlust konden spelen. de ideale tijdsinvulling voor een zondag.

Vorig artikelDrie jaarlijkse uitkering en nieuwe koers voor Bibliocenter Leudal
Volgend artikelOntwikkelingen liquidatiezaak: politie zoekt met duikers in Weert