Natte Hema Loop, maar toch veel blije gezichten

475ste editie

WEERT – Zondag 6 oktober 2019 was de 475ste editie van de Hema IJzeren Man Loop. Het was een natte hardloop-wedstrijd. Van het begin tot het einde regen, zoals ook de rest van de dag.

De lopers leken er weinig last van te hebben. Zij omzeilde de plassen en in het bos heb je vaak wat minder last van de regen. Ondanks dat het al vanaf 8 uur regende waren er toch meer dan 100 lopers aan de startstreep. En als je eenmaal aan het lopen bent deert de regen niet zo. Dus toch veel tevreden gezichten aan de finish.

Speciale jeugd loop.
Voor de jeugd was het een special dag vandaag. Die liepen een wedstrijd en streden om de Hema- prijzen. De jongeren konden vandaag meedoen op de onderstaande afstanden. De jeugd van 1 t/m 9 jaar kan 1.3 km lopen. De 2.5 km is voor jeugd 6 t/m 12 jaar en de jeugd 8 t/m 17 jaar kan meedoen aan de 3.5 km. Voor zowel jongens als meisjes was er voor deze 3 afstanden een categorie.
Voor iedere jongen of meisje die deelgenomen heeft, was er een herinnering. Ook was er voor elke afstand een 1e, 2e en een 3e prijs, in de vorm van bekers. De jongens en de meisjes streden dapper voor deze prijzen. Alle lopers deden via een tombola mee voor de tegoedbonnen van Hema, Palmen Sport, Gotcha, Leef- Studio en Zwembad de Ijzeren Man.

De volgende loop is op zondag 3 November.

Uitslagen:
Jongens 1.3 Km.
1. Bram Rekmans 2. Len Derks 3. Koen Verheijen
Meisjes 1.3 Km.
1. Do Geelen 2. Nora Berben 3. Lotis Görög
Jongens 2.5 Km.
1. Casper Rekmans 2. Tycho Hoogeveen 3. Sjoerd Timmermans
Meisjes 2.5 Km.
1.Selma Fonteijn
Jongens 3.5 Km.
1.Loek Moons 2. Bas Verheijen 3. Niels Fiddelaers
Meisjes 3.5 km.
1. Eva Kok 2. Kyra van der Burgt

Bekijk hieronder de fotoreportage van Rob Timmermans.

Vorig artikelHockey: Weert wint sinds lange tijd een uitwedstrijd
Volgend artikelHockey: Weerter dames met lege handen naar huis