Hema Ijzeren Man loop met jeugdwedstrijden

WEERT – De volgende Hema-Loop is op 6 oktober. Wil je de conditie van jezelf een keertje testen? Doe dan mee! Of vergelijk je conditie met die van enkele maanden geleden. Samen lopen op de eerste zondag van de maand aan de IJzeren Man in Weert. Dat kan al vanaf 1980. Gezamelijk aan de start voor 1, 2, 3, 4 of 5 ronden van 3.5 km. 

Iedere eerste zondag van de maand kun je lopen met tijdregistratie. Voor slechts € 2,50 voor de langere afstanden.

Speciale jeugdloop
Speciaal voor de jeugd organiseren we een jeugdwedstrijd. Voor alle jongens en meisjes is er een leuk aandenken en voor elke categorie een 1e, 2e en 3e prijs.

De jeugd van 1 t/m 9 jaar kan 1.3 km lopen. De 2.5 km is voor jeugd van 6 t/m 12 jaar en de jeugd 8 t/m 17 jaar kan meedoen aan de 3.5 km. Doe mee en maak kans op de vele prijzen. Inschrijfgeld voor jeugd t/m 12 jaar: € 2,00. Voor 3.5 km afstand vragen we € 2,50. Klik hier om je vooraf al in te schrijven.

Cadeaubonnen
Ook verdelen we weer veel tegoedbonnen onder de deelnemers. Zowel van Hema, Palmen Sport, Bacio en Zwembad De IJzeren Man. Als je al meerdere keren bent geweest ding je mee voor de prachtige ATB, beschikbaar gesteld door Richard van Alphen Tweewielers.

De start is weer bij Bier en Spijzenlokaal Dennenoord, Voorhoeveweg 2 in Weert.

Vorig artikelFranchise-kledingwinkels van Esprit in Limburg zijn failliet
Volgend artikelCafé de Harmonie wordt Weerter cultuurgoed