Café de Harmonie wordt Weerter cultuurgoed

Ralf Triepels en Luc Bosmans gaan de Harmonie uitbaten

WEERT – Café De Harmonie in Weert is per 1 september jongstleden overgedragen aan “De vreende van de Hermeneej”. Twee jonge Weerter kasteleins Ralf Triepels en Luc Bosmans gaan de Harmonie uitbaten onder begeleiding van deze Vreende. Uitbater Mark Hansen blijft als één van de “vreende” nauw betrokken bij het reilen en zeilen van dit café.

De Harmonie is gevestigd in het oudste cafépand van Weert. De Harmonie wordt Weerter cultureelgoed met de gezelligheid, gastvrijheid en knauwel die zo kenmerkend is voor de Harmonie.

Mark Hansen: “Ik ben één van de vreende. Er lopen dus nog meer gekken rond in Weert. We gaan door met succesvolle bestaande activiteiten. En we bruisen van de ideeën voor nieuwe evenementen door het jaar heen: Beej de Hermeneej, dao esj te doon.”

Lees ook: ‘Oudste café van Weert weer open’.

Vorig artikelHema Ijzeren Man loop met jeugdwedstrijden
Volgend artikelWeert stad in het groen – 255/365