Franchise-kledingwinkels van Esprit in Limburg zijn failliet

Vestigingen in Heerlen, Venlo, Venray en Roermond

Foto: MICC Beheer

VENLO – Vier franchise-kledingwinkels van Esprit in Limburg zijn failliet verklaard. Als gevolg staan 31 medewerkers per direct op straat.

De winkels waren gevestigd in Heerlen, Venlo, Venray en Roermond. Afgelopen week hebben ze reeds de deuren gesloten. Het faillissement is door de rechtbank uitgesproken over de Sittardse holding MICC!, waaronder de Esprit-winkels vielen.

Swich Beheer bv, ook wel bekend als MICC! Fashion, is houdstermaatschappij van verschillende winkels in Nederland in de dames en herenmode branche. De exploitatie van de winkels vindt plaats in de vorm van franchising of concessie basis. Het werkgebied van MICC! is Zuid en Midden Nederland. Het dagelijks en feitelijk bestuur wordt gevoerd door commercieel directeur Maurice Schmeitz en financieel directeur Michel Horn.