Zaterdag 14 september finale LK Latje Trap 2019

VENLO – Zaterdag 14 september 2019 is de finale van de tweede editie van het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. De finaledag speelt zich af in Covebo Stadion de Koel in Venlo rondom de eredivisiewedstrijd VVV-Venlo – FC Groningen.

In totaal strijden 21 finalisten voor de prestigieuze titel van Limburgs Kampioen Latje Trap. De finalisten werken voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo – FC Groningen eerst een halve finale af. De drie deelnemers die na afloop van deze ronde de meeste ballen op de lat hebben geschoten stoten door naar de finale. Die finale is in de rust van de wedstrijd. Daarbij schieten de drie finalisten vijf ballen van 16-meter afstand. Diegene die de meeste ballen op de lat schiet, mag zich officieel Limburgs Kampioen Latje Trap noemen.

Het LK Latje Trap is een initiatief van organisator L1 en producent Moonen Movies. In totaal namen ruim 350 deelnemers deel aan vijf voorronden verspreid door de provincie. Er zijn nu dus 21 finalisten overgebleven.

Meer informatie over het LK Latje Trap 2019 en beelden van de voorronden vind je op https://l1.nl/latjetrap.

Vorig artikelOpen monumentendag molen de Korenbloem Ospel
Volgend artikelWeert stad in het groen – 254/365