In gesprek met Bram Moszkowicz

Beeld: Peter Smulders

OSPEL – Op 13 september 2019 organiseert Chantal Joosten, advocaat, onderneemster van Kenniscentrum Waatskamperheide en kleindochter van Horus Bertus, tussen de paarden “In gesprek met Bram Moszkowicz”.

Bram Moszkowicz was een topadvocaat met sterrenstatus en een van de bekendste strafpleiters van Nederland. Onder andere Cor van Hout, Willem Holleeder, Geert Wilders en Desi Bouterse mocht hij tot zijn cliënten rekenen.

Het leven van Moszkowicz kent echter ook diepe dalen. In 2013 bepaalde het Hof van Discipline dat Moszkowicz stelselmatig de regels had overtreden en hij werd uit zijn ambt gezet. Iets wat hem zwaar raakte.

We gaan met Bram in gesprek over spraakmakende strafzaken, zijn televisiecarrière, zijn flamboyante levensstijl maar ook over hoe hij zich staande hield toen hij door de beslissing van het tuchtcollege zijn geliefde beroep niet meer uit mocht oefenen. Bram maakt er geen geheim van, hij wil weer advocaat zijn. Is er een weg terug….???

Aanmelden
De avond vindt plaats op 13 september 2019 bij Kenniscentrum Waatskamperheide aan de Waatskamperheide 3 in Ospel. Geef je snel op via [email protected] óf via [email protected]. Een ticket, inclusief hapje en drankje, kost € 25,-. Betaling bij opgave op rekeningnummer NL03ABNA 0823 8734 98 TNV. C.A.M.J.M JOOSTEN KENNISCENTRUM WAATSKAMPERHEIDE.