Becs IT Services sponsor Weerter podium prijs

Godain Weerts, directeur Becs IT Services samen met Brigitte van Eck directeur Munttheater en de WWP-trofee | Foto: Rob Nijpels

WEERT – De komende 3 jaar heeft BECS IT Services zich wederom als sponsor verbonden aan de Weerter Podium Prijs, die jaarlijks door het Munttheater worden uitgereikt. BECS IT Services was ook de afgelopen 3 jaar sponsor van deze bijzondere prijs ter ondersteuning van met name de Weerter verenigingen die optredens verzorgen in het Munttheater.

Directeur Godain Weerts is zelf regelmatig als gast en als lid van Cubis in het Munttheater aanwezig. Hij draagt cultuur een warm hart toe en vindt het van belang om als bedrijf goede culturele initiatieven in de Weerter maatschappij te ondersteunen. En daar past de sponsoring van de Weerter Podium Prijs goed bij.

De ‘Weerter Podium Prijs’ kent twee categorieën: ‘Professioneel’ en ‘Uit de regio’. Deze laatste categorie bestaat uit Weerter verenigingen die in dat seizoen in het Munttheater hebben opgetreden. Naast een waardering met een trofee zijn aan deze prijs ook geldbedragen gekoppeld. Aan de 3e plaats is een geldbedrag van € 500 gekoppeld, aan de 2e plaats een bedrag van € 750 en de winnaar mag een cheque van € 1.250 in ontvangst nemen. De professionele winnaar ontvangt een trofee, die al een aantal jaren gemaakt worden door kunstenaars van PSW. De winnaars van theaterseizoen 2018-2019 worden dit najaar bekend gemaakt.

Vorig artikelWie wordt de aantrekkelijkste werkgever van Limburg?
Volgend artikelExpo Marian Abath-Nieskens in PUGN Nederweert