Wie wordt de aantrekkelijkste werkgever van Limburg?

Bedrijven kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de editie 2019/2020

Jos Meessen, Directeur Meet the Youngsters, Marion Gerritsen, Clustermanager P&O Provincie Limburg, Jorine van der Steen, Coördinator Richting Zuid

Onbekend maakt onbemind. En helaas zijn veel organisatie nog onbekend bij jongeren. Om het Limburgse bedrijfsleven onder jongeren te promoten wordt voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

Bedrijven kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de editie 2019/2020 op: www.aantrekkelijkstewerkgever.nl

De stembussen gaan open direct na de zomervakantie op 19 augustus. We roepen alle bedrijven op om zich in te schrijven en actief campagne te voeren richting studenten, medewerkers en klanten. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl worden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en kunnen mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen.

Limburg is ingedeeld in drie regio’s en er wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot
bedrijf. In november staat de grote finale gepland waar we de nieuwe winnaars bekend zullen maken.

De verkiezing wordt georganiseerd door MeettheYoungsters.nl in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, en de Limburgse Land en Tuinbouwbond.