Zaterdag opening Wertha brewpub

WEERT – Morgen, zaterdag 18 mei, is het zover. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren van de Wertha Brewpub aan het Bassin open voor het publiek. Vandaag is men nog volop bezig om de ‘bruine’ kroeg tip top in orde te krijgen.

Rob Driessens en Roy Snijders gaan veel speciaalbieren schenken. Meer dan 100. Maar de heren gaan ook een ruim assortiment aan whiskey’s schenken. Daarnaast hebben Driessens en Snijders het voornemen om in de loop van 2020 in het pand ook bier te gaan brouwen.

Rob Driessens en Roy Snijders van de Wertha Brewpub

Rob Driessens (1977) is opgegroeid in de horeca en zijn eerste glas bier mogen tappen op zijn vijfde. Je kan dus wel zeggen dat horeca in zijn bloed zit! Was jarenlang het gezicht van (familiebedrijf) café-zaal Dennenoord in Weert waar hij als gediplomeerd biersommelier met regelmaat bierproeverijen, high beers en bier diners organiseerde. Tevens is Driessens organisator van het zeer gezellige jaarlijkse Weerter Bierfestival, maar vooral genieter van een goed glas bier!