Jos Lowis nieuwe wijkagent in Budel-Schoot en Budel-Dorplein. 

Foto: Facebook Politie Cranendonck en Heeze-Leende. Wijkagent Jos Lowis en Hoofdagenten Maurice Evers en Robert Frenken

CRANENDONCK – Jos Lowis is de nieuwe wijkagent in Budel-Schoot en Budel-Dorplein.  Wijkagenten zijn de schakel tussen de politie en de burger.

Lowis: ‘Ik werk veel samen met burgers, wijkplatforms, de gemeente, scholen en maatschappelijke instanties. Als wijkagent wil ik uw aanspreekpunt zijn. Ik zal veel in de wijk te vinden zijn. U weet als geen ander wat er speelt en leeft in de wijk. U kent uw wijk het beste! Ik wil samen met u werken aan een veilige leefomgeving en heb uw hulp en informatie hard nodig. Aarzel dus niet om mij te benaderen. Om goed geïnformeerd te blijven over wat er in de wijk speelt heb ik u als bewoners en ondernemers nodig’

Wanneer u vragen heeft of informatie kwijt wilt, spreek mij dan aan op straat of stuur een e-mail naar [email protected] Daarnaast ben ik te bereiken via het algemene politietelefoonnummer 0900-8844. U kunt mij ook volgen op twitter via jos lowis @brigadierCRAbsd.

Omdat ik het werk niet alleen kan doen, word ik sinds enkele weken ondersteund door twee collega’s: hoofdagenten Maurice Evers en Robert Frenken. Ook deze zijn aanspreekbaar voor problemen in de wijk. Zij zijn via het algemene politienummer 0900-8844 te bereiken.

Wij hopen snel met U in de buurt eens kennis te kunnen maken.