Mark & Wilhelmien in de halve finale van het LVK

WEERT – Na de LVK finale van 2018 heeft het duo Mark & Wilhelmien de smaak te pakken! Vrijdag 25 januari zijn ze te zien bij de uitzending op L1 tijdens de 3e halve finale van het LVK. Net als alle andere artiesten onderweg naar misschien een plekje in de ‘grote’ finale.

In het liedje waarmee ze strijden om de finaleplek, eren ze iedereen die ‘VastelaovundjGek’ is. De muziek is van Mark Fonteijn en de tekst van Mark Bouwmans. “Weken wordt er gewerkt aan zo’n nieuw liedje en dan blijft het altijd weer spannend wat het publiek er van vindt”, aldus Mark Fonteijn. “We zijn al super blij met deze halve finale plek en genieten ook van de reacties van publiek tijdens optredens. Een plekje, net als vorig jaar, in de finale is natuurlijk ook sjiek.”

Mark & Wilhelmien met in hun midden Mark Bouwmans.

Halve finale
De 3e halve finale wordt vrijdag de 25e uitgezonden van 18:00 uur tot 20:00 uur bij L1 Radio en TV. Op zaterdag de 26e is de herhaling van 13:00 uur tot 15:00 uur. Na iedere uitzending is er een half uur gelegenheid om per SMS te stemmen. “Alle steun is welkom want het aantal stemmen kan invloed hebben op al dan niet een plekje in de finale” Mark & Wilhelmien hebben stemnummer: 49.

Stemmen
Stem vrijdagavond tussen 20:00 uur en 20:30 uur of zaterdagmiddag tussen 15:00 uur en 15:30 uur! Stem LVK 49 (LVK spatie 49) naar 4422.

“Saame zette vae Wieert oppe limburgse Kaart.”