Gemeente Weert sluit Café Keent

Café Keent Foto: Google Maps

WEERT – Burgemeester Jos Heijmans heeft namens de gemeente Weert besloten om Café Keent aan de Kerkstraat 96 met onmiddellijke ingang te sluiten. De vergunningen van de exploitant op dit adres worden ingetrokken. De burgemeester heeft hiertoe besloten omdat de openbare orde en veiligheid in het geding was.

De keuze om de vergunningen van deze ondernemer in te trekken en tot sluiting van het pand over te gaan is niet over één nacht ijs gegaan. Er heeft zorgvuldig overleg plaatsgevonden met onder andere de politie. Daarnaast heeft de gemeente zelf onderzoek gedaan. Gelet op het algemeen belang en in het bijzonder het waarborgen van de veiligheid en gezondheid in en rond het horecabedrijf is de gemeente van oordeel dat de intrekking van de vergunningen gerechtvaardigd is.

Per direct gesloten
De gemeente heeft de exploitant van Café Keent laten weten dat de horecagelegenheid vanaf vandaag, donderdag 24 januari, gesloten dient te zijn.