Kabisa uit Weert wint Made in Keyport-award 2019

WEERT – Kabisa heeft zich wederom mogen onderscheiden met een award. Zo werd een tijd geleden voor de tweede keer de award voor beste werkgever in ontvangst genomen. Sinds vrijdag kan hier een nieuwe trofee aan worden toegevoegd: de Made in Keyport-award 2019.

De award werd uitgereikt namens Keyport2020 door Martijn van den Heuvel (wethouder Participatie en Financiën van Weert). Keyport wil de regionale economie versterken door de slimste koppen, gedreven ondernemers en ambitieuze ambtenaren bij elkaar te brengen. Ze zijn hierbij altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om samen beet te pakken.

Persoonlijke kwaliteiten
Kabisa werd geprezen voor de vele aandacht die wordt gegeven aan de persoonlijke kwaliteiten van de medewerkers. Martijn van den Heuvel: “Gisteren een bijzonder bedrijfsbezoek afgelegd met Wendy van Eijk. Ik mocht de Made in Keyport-award uitreiken aan het bedrijf Kabisa in Weert. Kabisa is al diverse malen onderscheiden. Kabisa is een werkgever waarbij een werknemer zichzelf als groeidiamant kan ontwikkelen. Het bedrijf heeft veel aandacht voor de persoonlijke kwaliteiten van medewerkers, het bevorderen van de teamsfeer om zo kennisdeling te stimuleren, continue aandacht voor innovatie. Het enthousiasme van de twee directeuren en hun werkwijze waren vernieuwend en indrukwekkend.”

Met de Keyport onderscheiding komt Kabisa in een mooi rijtje. Bedrijven als Moonen Packaging, SIF-group en Euramax gingen Kabisa namelijk voor.

Vorig artikelDubbel succes voor HV Weert in de zaal
Volgend artikelSem Hermans en Fenne Keijers vormen jeugdboorebroeëdspaar V.V. de Schäöpkes