Sem Hermans en Fenne Keijers vormen jeugdboorebroeëdspaar V.V. de Schäöpkes

WEERT – Op de brunch van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud in Weert is afgelopen zondag het 1×11 jarig jubileum jeugdboerenbruidspaar bekendgemaakt.

Sem Hermans en Fenne Keijers zijn het geworden. Het bruidje woont op de Loonstraat en is een dochter van Pascal Keijers en Diana Volman. Ze is gek op handballen en dat doet ze bij HV Rapiditas. Samen met haar vriendinnetjes zwemt ze graag met de zeemeerminnenstaart. Ook skaten en wandelen doet ze graag. Ze zit in groep 6 van Basisschool ‘Aan de Bron’.

De bruidegom woont op de Sprangstraat en is een zoon van Dennis Hermans en Nicole Maes. Gamen is zijn lust en zijn leven en dit doet hij het liefste op de Playstation. Samen met zijn vriendje Damian speelt hij graag buiten en maken ze met de skelter het Groenewoud onveilig. En als hij moe is van al dat spelen dan leest hij graag een spannend boek. Hij zit in groep 5 van Basisschool ‘Aan de Bron’. Op 02-02 aanstaande zullen ze in de onecht worden verbonden door Jeugdvorst Juwin.

Feest
V.V. De Schäöpkes willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om dit feest samen te komen vieren. De avond begint om 19.11 uur en zal plaats vinden in het Gemeenschapshuis Groenewoud, Kesselstraat 28. De entree is gratis en deze avond zal onder muzikale begeleiding staan van ‘Aod Jeugdpreens’ DJ Dennis, die ervoor gaat zorgen dat het dak er af gaat

Vorig artikelKabisa uit Weert wint Made in Keyport-award 2019
Volgend artikelLimburgs Kampioenschap dressuur in Reuver