Dubbel succes voor HV Weert in de zaal

WEERT – Afgelopen weekeinde was er dubbel succes voor H.V. Weert in de zaal.

Heren 1 plaatste zich zeer knap voor de play-offs van het Zuid-Nederlandse kampioenschap en handhaaft zich dus sowieso in de topklasse. In de laatste speelronde bleef het tegen MEP 0-0 en werd Breda met 2-0 het bos in gestuurd. Maar er was nog geen zekerheid voor een play-out plek. Daarvoor moest Breda winnen van Push en dat deed het netjes en in de allerlaatste minuut. Aankomend weekend spelen de mannen van Jeroen Bekelaar tegen Tilburg heren 1. Tijd en locatie volgen.

Meisjes A1 werd in haar poule met Maastricht, Push en MEP mooi 1e. Om het Zuid Nederlands kampioenschap versloegen de meiden van Jules Smolenaars en Mark Luijpers in de halve finale Oranje Rood met 5-4. In de finale stond Den Bosch op het programma. In een zeer spannende pot stond er na de reguliere speeltijd 6-6 op het scorebord. Shootouts ! Tot 3-3 ging het gelijk op maar waren de meiden van Weert koelbloedig en scoorde de 4-3 terwijl Den Bosch het vizier niet meer op scherp had en de paal in de weg stond. Alvast kampioen van Zuid Nederland… gefeliciteerd.

Komend weekend speelt meisjes A1 om het landskampioenschap in Arnhem. 1e wedstrijd tegen Hurley om 09:30 uur.

Vorig artikelKom buurten in het Taalcafé bij de bieb
Volgend artikelKabisa uit Weert wint Made in Keyport-award 2019