Ben jij FanVanDoospel? stem uiterlijk 10 januari 2019

OSPEL – Zoals jullie wellicht weten is Ospel vorig jaar genomineerd voor Kern met Pit 2018. We gaan richting het einde en de Limburgse finale is op 19 januari in de Haaze-Hoof te Ospel (in Ospel notabene).

Ospel is op zoek naar Fans. Ben jij FanVanDoospel?

Laat dan je stem gelden en zorg dat Ospel als Kern met Pit 2018 verkozen wordt met het project Doospel Verenigt. Jij bent toch ook fan?

Stem uiterlijk 10 januari 2019

Sinds 2017 is de Dorpsraad Ospel in samenwerking met de Dorpsraad Ospeldijk begonnen aan het opzetten van een netwerk van verenigingen. Een veel gehoorde wens die al in de Dorps Ontwikkelings Visie van 2009 gehoord werd en nog steeds actueel was in 2017. Samen met de verenigingen van Ospel en Ospeldijk is geïnventariseerd wat de behoeftes vandaag de dag, op korte termijn en langere termijn zijn. Dit heeft geleid tot een visiedocument Fan van Doospel en concreet tot de start van het project Doospel Verenigt. Afgelopen jaar is er veel gebeurd wat ervoor moet gaan zorgen dat Ospel verkozen wordt tot Kern met Pit 2018!

Daarvoor hebben we jouw steun hard nodig!

Wat moet je doen?

Breng uiterlijk 10 januari 2019 je stem uit op het project Doospel Verenigt, vermeld je mailadres en vink ‘Doospel Verenigt’ aan.
Mocht de link niet werken, ga dan naar www.kernmetpit.nl, kies Stemmen, kies provincie Limburg en selecteer ‘Doospel Verenigt’.

Dank voor je steun en stem als FanVanDoospel.

Fijne feestdagen gewenst en de beste wensen voor 2019! Moge 2019 een prachtig jaar worden voor het verenigingsleven in Ospel en Ospeldijk!

Namens Dorpsraad Ospel

Met vriendelijke groet,

Ramon Vaes & Jeroen Hennissen
Dorpsraad Ospel

Mobiel: +31 6 23736708 (Ramon) & +31 6 17234528 (Jeroen)

Email: [email protected]
Web: www.dorpsraad-ospel.nl

Vorig artikelUitnodiging kampioensreceptie JO11-2G RKSVO
Volgend artikelAfsluiting weg De Ster in Roermond blijft voorlopig gehandhaafd