Afsluiting weg De Ster in Roermond blijft voorlopig gehandhaafd

De afsluiting van De Ster vanaf de rotonde bij hotel 't Valies richting Voorstad St. Jacob blijft voorlopig gehandhaafd. Foto: Google Maps

ROERMOND – De afsluiting van weg De Ster vanaf de rotonde bij hotel ‘t Valies richting Voorstad St. Jacob in Roermond blijft voorlopig gehandhaafd. Als blijkt dat de maatregel niet werkt, wordt hij herzien.

Dat schrijft De Limburger vandaag. De voorlopige handhaving is de uitkomst van een overleg dat eind december heeft plaatsgevonden. Vanwege de bouw van appartementencomplex ‘t Bastion moet de weg in één richting afgesloten worden.

Vorig artikelBen jij FanVanDoospel? stem uiterlijk 10 januari 2019
Volgend artikelRuslanddeskundige Marie-Thérèse ter Haar geeft lezing bij Bibliocenter Weert