Basketball Academie Limburg op internationaal toernooi in Kortrijk

Pittige tegenstanders wachten op Weertse talenten

Kortrijk  – Basketball Academie Limburg timmert aan de weg. Jaarlijks gaan de jeugdspelers op stage op een internationaal toernooi. 50 kinderen nemen het dit weekend op tegen spelers uit verschillende landen. 

Donderdag 27 december stond in het teken van een reisdag en rustig aan trainen. Vanuit Sporthal Boshoven werden spelers en staff uitgezwaaid en de reis naar Kortrijk ging van start. U12 (onder 12 jaar), U14, meiden U17, meiden U19 en jongens U19 nemen het in hun klassen op tegen hun tegenstanders.

De meidenteams nemen het op de eerste dag op tegen teams uit Israel, België en Zwitserland. De jongens kruisen in hun poules de degens met teams uit België en Frankrijk. In de videobijdrage zie je hoe de eerste dag verliep.

Verrichtingen van de teams zijn te volgen via de Facebook en Instagram pagina van BAL.

Vorig artikelLieke van Dun opent koffiebar en winkel ‘Mengelmoes’
Volgend artikelLodewijk Hoekstra met ‘De grote tuinverbouwing’ op bezoek in Weert