Lodewijk Hoekstra met ‘De grote tuinverbouwing’ op bezoek in Weert

WEERT – In de rubriek ‘Lodewijks Groene Geluk’ van het TV programma ‘De grote tuinverbouwing’ toert Lodewijk Hoekstra wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Zo bezocht hij ook Weert voor een project aan de OnzelieveVrouwestraat. De uitzending is op zaterdag 17 januari a.s. om 17.00 uur op SBS6.

Lodewijk Hoekstra is voorvechter van een duurzamere wereld waarbij mens en natuur in balans zijn. Hij gelooft dat we deze band kunnen herstellen en dit voorwaarde is voor ons plek op deze wereld. Om deze boodschap met een groot publiek te delen is hij wekelijks te zien op televisie als tv tuinman met een bereik van een half miljoen kijkers. Hij leert mensen dat groen een belangrijk onderdeel is van onze leefomgeving en dat het leuk is en niet veel werk om ermee aan de slag te gaan. Een andere manier van consumeren en het inrichten van tuinen kan sterk bijdragen aan een groenere en duurzame planeet.

Lodewijk Hoekstra: ‘Ik geloof dat we op een duurzame manier onze leefomgeving kunnen vergroenen! Het is mijn missie om dat aan te jagen en dat doe ik bijvoorbeeld met NL Greenlabel om duurzaamheid meetbaar te maken voor planten, producten en gebieden. Maar ook met het tv programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ ga ik heel het land door op zoek naar het groene geluk. In Weert heb ik dat gevonden en samen met Jonkers groenvoorziening en Griffioen vaste planten zijn we aan de slag gegaan!’.

Vorig artikelBasketball Academie Limburg op internationaal toernooi in Kortrijk
Volgend artikelSteeds meer winkels moeten woonhuizen worden