Lieke van Dun opent koffiebar en winkel ‘Mengelmoes’

Winkel en koffiebar Mengelmoes | Foto: Rob Timmermans

WEERT – Lieke van Dun echtgenote van Sander, moeder van Nena (8) en Kato (6), docent in het beroepsonderwijs van origine, is klaar om het roer om te gooien! Na tien jaar onderwijs, is het tijd om haar verborgen dromen waar te maken en dat zie je terug bij winkel en koffiebar Mengelmoes. De winkel aan de Weerter Muntpromenade opent op 1 februari aanstaande.

Weert verdient leuke winkels, en met dit vernieuwende concept wil Lieke zich  onderscheiden met verkoop van exclusieve producten; producten met een verhaal! Werken in de detailhandel en horeca is haar niet vreemd. Zij wil genieten van haar werk en dagelijks bezig zijn met haar passie voor leuke spulletjes en lekkere koffie! Mengelmoes is een beleving vol ontspanning, happiness en gewoon je dagelijkse kopje blij.

Vorig artikelEen druk jaar (2019) voor Ralf Jansen & René Puts
Volgend artikelBasketball Academie Limburg op internationaal toernooi in Kortrijk