Benefietconcert in Ospel – Same Sterk Vör Oos Kerk

OSPEL – Het was in juni 2017 dat de crowdfundingsactie voor de Doospelse kerk van start ging.  Nu, ruim een jaar later, kijkt het comité meer dan tevreden terug op de inzamelingsactie. “We stonden voor een enorme klus”, vertelt Antoine Hekers, voorzitter van het actiecomité. En die kon alleen slagen door de betrokkenheid van onze bewoners, verenigingen en alle mensen die onze kerk een warm hart toedragen.”

‘Samen, verbinden’ – Beleef de kracht van de Ospelse gemeenschap

Afsluitend benefietconcert

Ter afsluiting van de crowdfundingsactie hebben Drumband en Harmonie Melodie der Peel, Harmonie Pro Musica en het koor Young Forever uit Nederweert-Eind de handen in elkaar geslagen en werken zij samen aan een benefietconcert. Daarnaast zullen ook een aantal solisten optreden, waaronder Anna Monaco (uit België), Leonard Geuns, Sanne Heuijerjans, Rens Theunissen, Jean Stassen en Wil Geuns.

“Het benefiietconcert is een ode aan de Ospelse gemeenschap en de bijdragen die zij hebben geleverd om dit project te laten slagen”, vertelt Carin Sieben, lid van het actiecomité.

Datum concert

Wilt u het benefietconcert bijwonen in onze mooie gerestaureerde kerk? Dat kan! Het concert wordt op zondag 16 december twee keer opgevoerd; om 13.30 uur en om 18.30 uur. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Ospelse koren.

De entreekaarten voor het benefietconcert zijn vanaf 15 november te koop op de volgende verkooppunten:

Kapsalon Ans Ospel
Café De Prins Ospel
Bruna Lambertushof, Nederweert
Cafetaria d’indj, Bi-j Angelien, Nederweert-Eind
Bakkeij kessels, Ospeldijk

Prijzen entreekaarten:

Voorverkoop 12,50 euro
Kassaverkoop 15 euro

Een entreekaart is inclusief 1 consumptie

Aan de voorzijde van de kerk zal, voor en na de voorstellingen, een gezellige sfeer worden gecreēerd met een hapje en een drankje en live-muziek.

 

Vorig artikelPerron8 houdt open dag met kerstmarkt op 14 december
Volgend artikelVeel belangstelling voor opzetten huisvesting arbeidsmigranten in Weert