“Samenwerking LACO Sportcentrum Nederweert” organiseert …

NEDERWEERT – Vier samenwerkende partners van LACO Sportcentrum Nederweert hebben voor zaterdag 17 november 2018 een activiteit georganiseerd in het zwembad van Nederweert.

Deze activiteit is speciaal bedoeld voor mensen van PSW Weert/Nederweert. Samen willen de organiserende verenigingen en LACO de deelnemers een middag “waterplezier” laten ervaren door zich te presenteren in de vorm van clinics.

Zo kunnen de deelnemers kennis maken met de activiteiten van de Reddingsbrigade, duikvereniging de Naate Haor Ospel en zwemclub ZPC Nederweert. LACO sportcentrum Nederweert biedt zoals gebruikelijk voor deze verenigingen, de locatie. Als afsluitend spektakel is er disco zwemmen gepresenteerd door niemand minder dan DJ Joos.

Natuurlijk krijg je honger van al dat zwemplezier. Daarom krijgen alle deelnemers en hun begeleiders na afloop ook frietjes met snack aangeboden. Inmiddels hebben zich al een aantal deelnemers aangemeld, maar er is nog plaats! We hopen samen op een plezierige en sportieve middag!

Samenwerking LACO Sportcentrum Nederweert,
LACO Nederweert
Duikvereniging de Naate Haor Ospel
Reddingsbrigade Nederweert
ZPC Nederweert

Vorig artikelWe hebben gewonnen !
Volgend artikelTouch of TOTO bij Café De Prins