Touch of TOTO bij Café De Prins

OSPEL – “It’s gonna take a lot to drag me awaaaaay from you- There’s nothing that a hundred men or more could ever dooo- I bless the rains down in Aaaaafrica- Gonna take some time to do the things- We never haaaad…”

Toto liefhebbers opgelet! Op 9 december komt de Toto Tributeband, Touch of Toto, naar De Prins in Ospel. Hold the Line, Rosanna, Africa, Pamela, Stop Lovin’ You, I’ll be over You – we zingen ze al jaren uit volle borst mee bij De Prins. Zondagmiddag 9 december zijn we dat weer van plan, maar dan mét band!

Touch of Toto is een acht-koppige, Nederlandse tributeband, die het werk van Toto speelt. Een band die de songs van Toto zoals zij zelf zeggen ‘met een bezieling en een groove brengt’ zoals dat ook moet gebeuren. Dankzij o.a. dubbele keyboards, percussie en veel zangstemmen in de band weet Touch of Toto de ziel van de nummers van Toto te raken. De echt hits komen voorbij en ook de iets minder bekende songs die de echte Toto-liefhebber direct zal herkennen worden gespeeld.

Een middag genieten van muziek, swingen en meezingen – dat gaan we meemaken op zondagmiddag 9 december (aanvang 15.00 uur). Kaarten zijn verkrijgbaar voor €15,- p.p. bij ons aan de bar. Groepsticket: 5 personen voor €60,-. Oftewel: raap die vriendengroep bij elkaar en kom gezellig een middag meezingen met de grootste Toto hits bij De Prins!

Meer weten? Check www.facebook.nl/cafedeprins

Vorig artikel“Samenwerking LACO Sportcentrum Nederweert” organiseert …
Volgend artikelBõntje Aovundje in Doospel