Boekpresentatie Bob Rylant bij Antje van de Statie

Afgelopen zaterdag vond de feestelijke boekpresentatie plaats van het boek ‘De psyche van America, de president als cliënt’. Onder het toeziend oog van een goed gevulde zaal bij Antje van de Statie in Weert kwam hiermee een jarenlang onderzoek ten einde.

Bob Rylant voert in Weert zijn praktijk voor psychotherapie, het is dan ook vanuit dit vakgebied dat Bob de geschiedenis van Amerika in kaart heeft gebracht. Speciale aandacht schenkt hij aan de presidenten Franklin Delano Roosevelt, John (Jack) Kennedy, Bill Clinton, George W. Bush en Barack Obama. Een boek over mensen die geacht worden ‘de leiders van de wereld’ te zijn.

Vorig artikel30 jaar halve van Ell (en Swartbroek)
Volgend artikelSponsorwinkel Weert geeft vouchers voor gratis kleding aan Voedselbank en WMG