JCI Weert winnaar servicebokaal 2018

WEERT – In Weert is al enige jaren een informeel overleg tussen de voorzitters van de serviceclubs. Ook wordt er tijdens deze bijeenkomst een bokaal uitgereikt voor het beste serviceproject. Dit jaar heeft de JCI (voorheen Junior Kamer) de prijs genomen voor het goede doelen project de Duckrace.

De Duckrace werd voor het eerst in 2017 georganiseerd. Tijdens deze race strijden duizenden eendjes, onder de barre omstandigheden op de Zuid Willemsvaart, voor leuke prijzen! Uiteraard gaat de opbrengst naar goede doelen.

Ladies Circle voorzitter Chantal Bronkhorst (de winnaar van vorig jaar met de Wieërterkwis) reikte de prijs uit aan twee oudleden van de JCI. Zelf was het bestuur wegens een JCI-familieweekend verhinderd. Voorzitter Alex Storms gaf wel nog een reactie: ‘Dank voor de servicebokaal en jammer dat we er niet bij konden zijn. We zullen er op de aankomende vergadering op proosten. We gaan er het komende jaar van genieten en ervoor zorgen dat er volgend jaar een vervolg aan geven wordt!.’ De organisatie was dit keer in handen van Rotary Club Weert, de winnaar uit 2016.

Vorig artikelVeelzijdig programma Weert Respecteert bekend
Volgend artikelExpo en boek over “Swartbroek, Namen en Bijnamen”