Fanfare Concordia Leveroy neemt deel aan LBM Bondsconcours in Roermond

LEVEROY – Zondag 21 oktober neemt Fanfare Concordia Leveroy deel aan het LBM Bondsconcours in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. De fanfare komt uit in de tweede divisie en staat onder leiding van dirigent Jan Kitzen. Het optreden van Fanfare Concordia staat gepland om 15.50 uur.

Als laatste voorbereiding is er op zaterdag 20 oktober een openbare generale repetitie in zaal Pestoeërskoel om 20.00 uur. Met eerst een optreden van de percussiegroep die onder leiding van Roy Janssen het werk Phantasm van Vincent Cox spelen. Speciaal hieraan is dat het voor Sven Hermans en Dorus Timmermans hun eerste optreden met de percussiegroep is. Daarna speelt Fanfare Concordia haar concoursprogramma. Er wordt geopend met de mars en inspeelwerk Orion, gevolgd door De Ruigewaard van Jan de Haan. Vervolgens wordt Three extraordinary journeys van Philip Sparke gespeeld, een werk gebaseerd op het verhaal ’80 dagen rond de wereld’ van Jules Verne. Fanfare Concordia zal als extra werk Advertures of the Beaumé spelen, omdat zondag direct na het optreden de punten bekend worden gemaakt. Fanfare Concordia zal het in de tweede divisie fanfare opnemen tegen Fanfare St. Blasius uit Cadier en Keer.

Reportage
L1 heeft een reportage gemaakt over alle verenigingen die deelnemen aan het concours. De uitzending waarin Leveroy aan bod komt is hier terug te zien.

Vorig artikelAanbevelingen weekmarkt Weert laten nog even op zich wachten
Volgend artikelNederweert wil koopsom voor startersleningen verhogen