Uitnodiging vervolg Doospel Verenigt

OSPEL – Beste Doospelnaar, Woensdag 10 oktober 2018 staat de 4e bijeenkomst gepland voor Doospel Verenigt. Tijdens deze avond nemen we jou mee in onze ervaringen en ontwikkelingen van dit moment.  Onze missie is om tenminste iedere inwoner binnen de Gemeente Nederweert Fan van Doospel te krijgen en zelfs ver daarbuiten. Samen zetten we Ospel(dijk) opnieuw op de kaart en dat gaan we met zijn allen doen!

Vervolg Doospel Verenigt 10 oktober a.s.

Ospel(dijk) is een kern met pit, daar zijn we voor geselecteerd en in de race. In januari 2019 willen we dan ook de titel Kern Met Pit 2018 voor Ospel in de wacht slepen. De uitroeping vindt zelfs al plaats in Ospel  voor alle deelnemers van Kern Met Pit.

Tijdens de 3e bijeenkomst hebben we de 5 thema’s toegelicht, welke naar aanleiding van de eerste 2 bijeenkomsten naar boven zijn gekomen waaraan Ospel en alle verenigingen/stichtingen daadwerkelijk behoefte hebben.

De 5 thema’s nog even op een rij:

  1. Activiteitenkalender (één overzicht van alle activiteiten van de verschillende verenigingen en stichtingen in Ospel)
  2. Gezamenlijke inkoop (gezamenlijke inkoop van materialen, drank, etc.)
  3. Vrijwilligerspool (een netwerk van vrijwilligers opbouwen)
  4. Doospel Academy (jong leert oud en oud leert jong)
  5. Uitleenservice (wie heeft wat te leen; wat kunnen verenigingen onderling van elkaar lenen)

We zijn er nog niet, we boeken voortgang en hebben alle hulp nodig om deze fantastische thema’s te realiseren.

We weten dat vele handen licht werk maken. Hiermee bedoelen we dat jij of 1 van jouw andere leden binnen jouw vereniging/stichting of zelfs een goede buur welke de Doospelse gemeenschap een warm hart toedraagt best een kleine (deel)taak van 1 of meerdere thema’s kan vervullen zonder daarbij de volledige verantwoording of kar te moeten trekken.

Dus wie neem jij mee op de 10e oktober om samen met ons het zetje in de goede richting te geven en een stap verder te brengen? Het is onze doelstelling om eind november de volgende bijeenkomst te plannen om de dan gerealiseerde stapjes te bespreken, verder toe te lichten en de volgende stappen te zetten.

Wanneer: woensdag 10 oktober 2018

Waar: Haaze-Hoof te Ospel

Vanaf: 20.00uur (tot uiterlijk 22.00uur)

Voor een goede organisatie willen we een beeld krijgen hoeveel personen vanuit jouw vereniging/stichting of andere personen welke een gezonde bijdrage willen leveren tijdens deze avond en verwacht kunnen worden. Meld je aan voor maandag 8 oktober via [email protected]

Alvast dank en we zien jou of een collega graag op 10 oktober.

Met vriendelijke groet,
Jeroen Hennissen & Ramon Vaes
Dorpsraad Ospel

Website: www.dorpsraad-ospel.nl

Vorig artikelJe kan stemmen op de nominaties Erfgoedprijs Weert thema: ‘Erfenis van Van Horne’
Volgend artikelJAN stelt vragen vragen over geurbeleid veehouderij