Verbouwing van start en nieuwe winkel in de Muntpassage Weert

Artist impressie Nieuwe Markt Weert

WEERT – De nieuwe winkel van Miss Etam Muntpassage nr. 45, naast Essenzia, wordt op donderdag 4 oktober feestelijk geopend. Deze Miss Etam is de eerste winkel in Nederland waarin de nieuwste formule wordt gepresenteerd.

Medio oktober start de aannemer met het inpandig strippen van het interieur in het voormalige V&D pand. Omwille van deze werkzaamheden zijn de buiten-zijdes van deze unit voorzien van bestickering zodat het straatbeeld een fraaiere aanblik heeft gedurende de periode van werkzaamheden.

In week 47, 3e week november, staat de verhuizing van Durlinger Schoenen gepland. Zij verhuizen naar de nieuwe winkel in de voormalige unit van Miss Etam. Deze unit wordt vanaf maandag 1 oktober voorzien van bestickering en wordt dan omgebouwd naar het winkelconcept van Durlinger. WE Fashion krijgt een tijdelijke entree en etalage/verkoopruimte via de passage richting Collegeplein.

Winkelen gaat gewoon door
Aan de Nieuwe Markt-zijde wordt medio november gestart met de bouwplaatsinrichting en de afsluiting van deze entree staat gepland in week 47 en zal ongeveer 6 maanden duren. De winkels van Livera en Nelson, net buiten de passage aan de Nieuwe Markt, blijven toegankelijk voor bezoekers.

Vanaf het moment van afsluiting entree wordt er een duidelijke routing uitgezet voor bezoekers van de binnenstad zodat de loop naar de entrees van de Muntpassage duidelijk is. Ook ontvangen alle winkels flyers met daarop een plattegrond en informatie over de verbouwing voor bezoekers / klanten.