Honderd vrijwilligers dagelijks aan de slag met opbouw Bospop

WEERT – Dagelijks zijn zo’n 80 tot 100 man per dag sinds vorige week in de weer om de festivalweide klaar te stomen. En dat ondanks de hitte. “We doen er natuurlijk alles aan om het de Bospopgangers naar de zin te maken. 

Bospop in Weert heeft voor dit weekeinde diverse maatregelen genomen met het oog op de hitte en droogte. Bermen en greppels zijn gemaaid. Dat moet voorkomen dat er brand ontstaat door bijvoorbeeld oververhitte auto’s op het droge gras.

Op de 38e editie van Bospop is vooral classic rock te horen. Zaterdag staan onder meer Racoon, UB40, a-ha en de Simple Minds op het programma. Zondag treden onder andere Novastar, Billy Idol en Zucchero op. In totaal worden zo’n 45.000 bezoekers verwacht.

Vorig artikelRoermond deelnemer grensoverschrijdende proef met elektrische auto’s en fietsen
Volgend artikelBrandweer extra alert op veiligheid Bospop