Actie ‘Vijfje voor ieders Lijfje’ in Ospel

OSPEL/NEDERWEERT/WEERT – 30 en 31 augustus 2018 gaan 5 damesleden en 1 heren lid met zijn partner van TWC Nederweert in het Toontoppers 2018 team de Mont Ventoux bedwingen, Anny en Ellis lopend, Peter, Marian, Ria, LuciĆ«nne en Wilhelmien fietsend voor de St. Grootverzet tegen Kanker. A.s. zondag hebben 5 damesleden van een sponsor-sportmiddag georganiseerd bij St. E-Power Sports.Ā 

Een Vijfje voor ieders Lijfje zondag 17 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur

De sportaccommodatie aan de Ketelaarsweg 4 te Ospel met de toestellen is gratis ter beschikking gesteld door Eric en Mat, bovenal komt de helft van de drankomzet ten goede van de middag opbrengst. Koffie, Thee, frisdrank en of een pilsje ā‚¬ 1,00.Ā 40% van het totaal verzamelde sponsorbedrag komt rechtstreeks ten goede van hetĀ Toon Hermanshuis in Weert.

Programma:

ā€¢ Ieder half uur vanaf 13.00 u. start een Wattbike-, loopband- en roeisessie voor een sponsorbijdrage van ā‚¬ 5,00.

ā€¢ Om 14.00 u en 15.00 u start een bootcampsessie van een half uur, geheel gratis verzorgd door Ay-Sports eveneens voor een sponsorbijdrage van ā‚¬ 5,00.

ā€¢ Er licht een rugzakje klaar, waar je de naam van een dierbare kunt opschrijven die de ziekte (heeft) ondergaan(t) of die het gevecht verloren heeft, dat wij symbolisch namens jou mee naar de top van de top van de Mont Ventoux nemen en daar gezamenlijk een stilte moment aan besteden.

Alle leden van TWC-Nederweert en TWC Weert zijn vanaf 12.00 u van harte welkom na hun zondagmorgen toertocht voor een kopje koffie met appelflap ā‚¬ 1,75.

Wij nodigen jong en oud uit van om deze middag binnen te lopen bijE-Powers Spots aan de Ketalaarsweg 4 te Ospel. Gelijktijdig ben je in de gelegenheid om te zien en te ervaren watĀ  de St. E-Power Sports en Ay-Sports je te bieden heeft.Ā Graag tot ziens a.s. zondag,

grootverzettegenkanker.nl/annypeetersĀ 
grootverzettegenkanker.nl/riabarents
grootverzettegenkanker.nl/mariandings
grootverzettegenkanker.nl/luciennefrenken
grootverzettegenkanker.nl/wilhelmienogierdings

Vorig artikel70-jarig jubileum RKSVO goed van start (foto’s)
Volgend artikelDe Gunnerij open tijdens Zomerbraderie Nederweert