70-jarig jubileum RKSVO goed van start (foto’s)

OSPEL – Zaterdag 16 juni viert voetbalclub RKSVO uit Ospel de hele dag en avond haar 70-jarig jubileum. De dag werd deze morgen  begonnen met een “Voetbalparty” voor de jeugd. De jubileumcommissie, bestaande uit France Vervoordeldonk, Chesron Geuns, Maurice Geuns, Henk van Geleuken en Bas Poels heeft een aantal mooie activiteiten op touw gezet 

C-D-E en F teams openen jubileum met ‘voetbalparty’

Vanaf 16.30 uur kan er op het F-veld genoten worden van diverse heerlijke gerechten die, voor een schappelijke prijs, door de sponsoren speciaal voor u worden bereid  De 2-mans formatie Go for it zal dit “Foodball” muzikaal opluisteren.

Het hoofdgerecht is uiteraard de wedstrijd tussen FC Doospel en Het RTL Sterrenteam. Diverse Doospelse prominenten en spelers van de senioren en dames zullen het opnemen tegen bekende RTL sterren. Oze Hoempa zal aan de zijlijn zorgen dat er swingend gevoetbald kan worden. Zorg dat je er bent om 19.48 op  Sportpark de Houwakker.

De avond zal worden afgesloten met een feestavond met de band Sniffer.  De entree is de hele dag gratis! Tot zo!

Volg het laatste nieuws van RKSVO via www.rksvo.nl 

Vandaag wordt ook de nieuwe Hummel-kleding-lijn wordt gepresenteerd bij de kantine doorde club kleding leverancier Sportpunt Someren. Vandaag is er speciaal 10% korting op de nieuwe kledinglijn van RKSVO tussen 13.00 en 16.00 uur.

Lees ook:

Het RTL sterrenteam komt naar Ospel

Vorig artikelJAN, Nederweert Anders en D66 Nederweert ondertekenen coalitieakkoord
Volgend artikelActie ‘Vijfje voor ieders Lijfje’ in Ospel