Zondag 24 juni tweede hands fietsenbeurs

WEERT – Zondag 24 juni 2018 organiseert fanfare Sint Liduina Kelpen-Oler een tweedehands FIETSENBEURS op de speelplaats van de Basisschool aan de Kerkstraat te Kelpen-Oler. Aanvang 10.00 uur. Einde 14.30 uur. De toegang is GRATIS.

Er worden honderden tweedehands fietsen aangeboden van diverse merken, tegen zeer aantrekkelijke prijs. U vindt fietsen speciaal voor studenten, stationsparking, stappen , maar ook E-bikes, oma- kinder- en sportfietsen, racekarretjes en crossfietsen, driewielers en city-bikes. Deze fietsen zijn o.a. afkomstig van fietsenhandelaren uit de regio. Daarnaast zijn er fietsen die door particulieren te koop worden aangeboden.

Wilt u ook uw gebruikte fiets te koop aanbieden? Bel dan voor inlichtingen bellen met: Henk Raemakers 06-47434248.
Voor het te koop aanbieden van uw eigen fiets kunt u op zondag 24 juni a.s. al terecht vanaf 8.30-9.30 uur. Vanaf nu kunt u hierover al met  Henk bellen.

Dus ZONDAG 24 juni 2018 tussen 10.00 en 14.30 uur FIETSENBEURS in Kelpen-Oler.

Info: Henk Raemakers

06-47434248

Vorig artikelOspelse krijgt starters award van de Franse kamer van koophandel
Volgend artikelVakbonden roepen 20 juni uit tot regionale stakingsdag Limburgse metaalsector