Ospelse krijgt starters award van de Franse kamer van koophandel

OSPEL – Op 11 juni 2018 reikte de Franse Kamer van Koophandel in Nederland, CCI France Pays-Bas, haar jaarlijkse Business Awards uit. Met deze Awards of Trophées du Commerce France Pays-Bas honoreert zij de inspanning van bedrijven die de handelsrelatie tussen Nederland en Frankrijk bevorderen.

Franse Kamer van Koophandel zet Frans-Nederlandse zakenrelaties in het zonnetje

Dit jaar is het aantal categorieën uitgebreid. De zes categorieën zijn: Business Development Award; Starters Award; Partnership Award; Tech Award; FinTech Award en Corporate Social Responsability Award. In elke categorie zijn ten minste drie bedrijven genomineerd. Zo’n twintig bedrijven dongen mee.

Evelien Donkers kreeg de starters award van de Franse kamer van koophandel voor de meest veelbelovende samenwerking tussen Nederland en Frankrijk met Jimini’s. Evelien Donkers werkt voor deze Franse startup.

De Starters Award is bestemd voor een beginnend en veelbelovend Nederlands of Frans bedrijf. De genomineerden dit jaar waren: Forest Service France – Jimini’s en Time for Wood.

Vorig artikelFilm van ‘Graaf van Horne – De Musical’ te zien in de bioscoop
Volgend artikelZondag 24 juni tweede hands fietsenbeurs