Weerter mannenkoor strikt Martin Hurkens

WEERT – Zoals in het algemeen in de mannenkoorwereld het geval is is ook het  Weerter Mannenkoor dringend op zoek naar vers bloed. In dat kader organiseert het koor een SING-IN met ondersteuning van niemand minder dan de bekende ‘laatbloeier’ Martin Hurkens.

Nadat hij in 2010 winnaar was geworden van ‘Holland’s Got Talent’ rees zijn ster tot ongekende hoogte met optredens in de gehele wereld, met name in China. Op 31 mei verzorgt hij samen met het Weerter Mannenkoor een zangsessie in het Rick-theater in de Beekstraat. Aanvang 19.30 uur, toegang vrij.

Doel is om potentiële zangers kennis te laten maken met koorzang en de wereld daar omheen. Immers: Het Weerter Mannenkoor is meer dan zingen alleen!

Vorig artikelOnt-Moet jezelf en Ont-Stress op de Open Dag Naaktrecreatie 2018
Volgend artikelOpen dag in Weerter stadsbrouwerij