Ont-Moet jezelf en Ont-Stress op de Open Dag Naaktrecreatie 2018

ROERMOND – Wil je een mooie plek leren kennen waar je echt even lekker kunt ontspannen? Wij , als lid-organisatie van de Naturisten Federatie Nederland, openen ook dit jaar weer onze deuren om jou kennis te laten maken met naaktrecreatie.

Ook ons terrein rond de Isabellagriend is deze dag te bezoeken.  Dit terrein in Ool – in de bocht van de Maas- en Broekstraat de dijk omhoog en rechts door het hek de verwijsborden volgen = eindje wandelen –  leent zich uitstekend voor dagrecreatie.

Tijdens deze landelijke Open Dag Naaktrecreatie staat het thema ‘Ont-Moet jezelf’ centraal. Even weg van alle stress. Je hoeft je voor deze Open Dag daarom ook niet vooraf aan te melden, de toegang is gratis en je hebt ook geen NFN ledenpas of zo nodig. Je hoeft ook niet uit de kleren, maar het mag wel, en we zullen je als bestuur overigens wel gekleed ontvangen.

Graag informeren we je ook over alle ins en outs van naaktrecreatie bij ons en ook laten we graag zien hoe fraai ons terrein is. Neem zo nodig alvast een kijkje op onze website, daar kun je de precieze locatie vinden maar ook nachtegalen horen zingen en pas geboren jonge zwanen zien. Er is echter veel meer: https://www.naturisme-isabellagriend.nl

Doorgewinterde blootrecreanten, geïnteresseerden of nieuwsgierigen kunnen zondag 3 juni a.s. een kijkje nemen op ons terrein. We zijn open van 11 -17 uur. Je bent lekker buiten in de natuur en een passend drankje staat klaar. Daarnaast is het heerlijk om het gevoel van blote vrijheid te ervaren. Respect voor elkaar staat op ons terrein voorop! Ons terrein is uniek vanwege de pure natuur en vanwege het gegeven dat het over land en water bereikbaar is.

Het belooft redelijk mooi weer te worden, dus kom bij ons in een veilige omgeving genieten van de zon, de rust en de natuur. Pak snel je handdoek, zonnecrème en parasol en laat je inspireren  door de natuur, omgeving en kom vooral Ont- Moeten en Ont-Stressen!

Vorig artikelNieuwe verhalen over de Rogstaekers historie online
Volgend artikelWeerter mannenkoor strikt Martin Hurkens