Open dag in Weerter stadsbrouwerij

Erwin Strijbosch van de Brouwschuur in actie

WEERT – Op zaterdag 2 juni organiseert de Weerter Stadsbrouwerij een Open Brouwerijdag tijdens de Week van het Nederlandse Bier. De Weerter bierbrouwer Erwin Strijbosch van de Brouwschuur heet u van harte welkom op deze dag.

Van 24 mei tot en met 3 juni staat het hele land in het teken van bier tijdens de 7e editie van de Week van het Nederlandse Bier. Tijdens dit jaarlijks evenement zetten de dranken- en horecasectoren bier van eigen bodem in de spotlight middels proeverijen, workshops en festivals door heel het land. Voor meer informatie zie www.weekvanhetnederlandsebier.nl

Op deze zaterdag van 14.00 tot 17.00 zal de deur naar de brouwerij open staan voor iedereen. U kunt een kijkje nemen tussen de ketels en bijna voelen hoe wij ons bier maken. Natuurlijk is het proeflokaal dan ook geopend.

Vorig artikelWeerter mannenkoor strikt Martin Hurkens
Volgend artikelNieuwe ambulancepost in Weert officieel geopend