Inschrijven KinderVakantieWerk Nederweert 2018

NEDERWEERT – Afgelopen woensdag hebben we de eerste enthousiaste kinderen voor ons jubileum programma in mogen schijven, dat vond plaats in bassischool de Schrank te Ospel.

Inschrijfdagen:
Dit jaar wordt het inschrijven voor de kinderen op dezelfde manier georganiseerd als de afgelopen jaren. In de maand mei delen wij op de scholen deze folders uit. De folder bevat een inschrijfformulier dat thuis kan worden ingevuld en op één van de inschrijfdagen ingeleverd kan worden. Bij de inschrijving wordt een boekje met informatie meegegeven. Dit wordt dan pas verstrekt om kosten te besparen.

Ouders/verzorgers die hun kind voor deze week willen aanmelden, kunnen dit doen op een van onderstaande woensdagmiddagen tussen 12:00 uur en 14:00 uur.

30 mei – basisschool de Tweesprong in Nederweert-Eind
6 juni – basisschool Budschop in Budschop
13 juni – Pinnenhof in Nederweert

Iedereen mag op elke locatie komen om zich in te schrijven en hoeft dus niet te wachten tot we in de buurt zijn. Wanneer de data niet haalbaar zijn voor ouders, mogen ook opa, oma, de buurvrouw of iemand anders meekomen naar de inschrijving. Na de inschrijfdagen worden geen inschrijvingen voor KVW meer geaccepteerd. Dit vanwege organisatorische redenen.

Breng tijdens de inschrijving het inschrijfformulier en een geldbedrag van 20,00 euro per kind mee. Er is geen pinmogelijkheid, dus we verzoeken om contant geld mee te brengen.

Op deze data is het ook mogelijk voor volwassenen om in te schrijven voor de wandelvierdaagse. Neem tijdens het inschrijven een geldbedrag van 6,50 euro mee.

Bestuur
KVW Nederweert

Vorig artikelSchone Avond4daagsen in Limburg
Volgend artikelGouden schoen bokaal voor Casper Vaes