Goedstof OPEN avond

WEERT – Toe aan iets nieuws? Moe, maar waarvan? Nieuwsgierig van aard? Misschien bieden de producties van Goedstof inspiratie of ondersteuning. Ontdek het GRATIS en vrijblijvend met ons samen op de OPEN avond op 15 mei bij de SooS (Markt 9 Weert). Om 19.00 uur staan weer 4 sprekers voor je klaar!

Op een OPEN avond van Goedstof kun je kennismaken met producties die gaan komen doordat een aantal professionals een doorkijkje geven met een korte spreekbeurt. Uiteraard is er ook ruimte voor interactie en gezelligheid. Aanmelden kan via [email protected]

In de nieuwsbrieven voorafgaand aan de OPEN AVOND stellen we de sprekers van aankomende OPEN avond voor.
https://mailchi.mp/ebcdf21ad18d/goedstof-nieuws
https://mailchi.mp/c1af1b000503/nieuwsbrief-goedstof

Goedstof organiseert producties om the goodstuff te vieren en goede stof te delen. De producties hebben verschillende vormen (workshop, training, lezing) en alle het doel om ruimte te geven aan bewust ZIJN en het te ontwikkelen. Samen moed oefenen en ervaringen delen. Niet zweverig, maar in het hier en nu.

Goedstof, omdat…
…het goede stof is, stof is om je goed te voelen (the goodstuff) en we het goed (lees: niet zweverig) in de stof willen brengen/zetten…
Een nieuw initiatief om een omgeving te creëren om samen bewust te zijn, te delen en te inspireren.

Vorig artikelProgramma Weert Totaal Festival compleet
Volgend artikelGrootste deel overlastgevers AZC Weert ondergebracht op andere locaties