Inschrijving voor 8ste Truck Run Weert geopend

WEERT – Liefhebbers van de Truck Run Weert kunnen zich vanaf nu inschrijven. De Truck Run Weert vindt plaats op zondag 2 september. Deze toertocht, bestemd voor mensen met een beperking, trekt over een afstand van 59 kilometer door de gemeenten Weert, Stramproy, Ell, Kelpen, Baexem, Heythuysen, Leveroy, Nederweert-Eind, en Nederweert.

Vertrek en aankomst zijn op het bedrijventerrein Kampershoek, Lumar Verhuurbedrijf, Edisonlaan 16 in Weert. Op deze locatie vind je een gezellig feestpaviljoen waar je kunt genieten van een lekker hapje, drankje en muzikaal entertainment. Deelname aan deze Truck Run is dankzij sponsors geheel gratis. De organisatie zorgt voor een lunchpakket voor de chauffeurs en bijrijders.

Chauffeurs en bijrijders kunnen zich aanmelden bij Stichting Truckrun Weert via de website www.truckrunweert.nl.

Vorig artikelLezing “ Ontginningen Altweerterheide” door Gerard Stals
Volgend artikelTweede editie van de super spannende Duck Race Weert