Tweede editie van de super spannende Duck Race Weert

WEERT – Op zaterdag 9 juni 2018 is het weer zover, dan organiseert JCI Weert i.s.m. de Stadstriathlon Weert de super spannende Duck Race Weert 2018. Deze dag zullen niet alleen de atleten fanatiek strijden om de eerste plaats, maar ook duizenden badeenden zullen met elkaar de strijd aan gaan om onder de barre omstandigheden op de Zuid Willemsvaart als eerste de finish te bereiken.

Jij dacht dat de triathlon spannend was? De Duck Race is pas echt spanning ten top!
Ruim 3.000 badeenden, drie races (waarvan 1 business edition), onstuimige Zuid Willemsvaart, metershoge lancering, kortom een waar spektakel voor jong en oud! Koop je winnende badeend (€ 3,- per stuk) bij een van de steunende sportclubs (SV Laar, Hockey Vereniging Weert, Turn- en Gymnastiekvereniging Jan van Weert), of bij een van de steunende ondernemers (van Bun Tabak en tijdschriften Muntpassage 7 te Weert, Wijnkoperij Alex Storms Kerkstraat 24 te Nederweert, Memento aan Jou Gedenkwinkel Hoogstraat 9 te Weert, Restaurant Denver Bassin 5 te Weert, Tapas Restaurant Barco Bassin 4 te Weert). Last minute tijdens de triathlon kan natuurlijk ook. Zet 9 juni alvast in je agenda en kom je eigen eend aanmoedigen op het moment suprême!

Business Edition
Wil jij als bedrijf goede doelen steunen, strijden voor de eewige roem, de snelste of de meeste originele BIG Business Duck prijs in de wacht slepen? Doe dan mee aan de Duck Race 2018 Business Edition. Je krijgt dan voorafgaand aan het evenement een grote badeend bezorgd, welke gepimpt kan worden. Deze zijn te verkrijgen vanaf € 85, – per stuk! Interesse? Stuur mail naar [email protected] of stuur een persoonlijk bericht via onze Facebookpagina. We doen ons best om jullie Big Business Duck vollop in de publiciteit te zetten in de aanloop van de wedstrijd! En als extra service is het ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding je business Duck helemaal in jullie stijl gepimpt te ontvangen. Onze pimp pro’s staan te popelen om voor jullie aan de slag te gaan.

JCI Weert
In 2018 is de “Duck Race” een van de onvergetelijke, ludieke initiatieven van JCI Weert (www.jci-weert.nl), waarmee zij geld in willen zamelen en een steentje bij willen dragen aan lokale vereningen en een landelijk goed doel. Dit jaar zamelen we geld in voor Stichting Het Vergeten Kind zie voor meer info: www.hetvergetenkind.nl

Vorig artikelInschrijving voor 8ste Truck Run Weert geopend
Volgend artikelNoodgraf Tiendschuur mogelijk voor slachtoffers verwoesting kasteel 1702