Walk&Talk 16 mei – Hoe kunnen jouw gedachten je helpen bij het vinden van werk?

WEERT – Wissel ervaringen uit en ontmoet andere werkzoekenden in een prettige omgeving. Woensdag 16 mei van 9.30 tot 11.30 uur is bij Bibliocenter Weert de maandelijkse ‘Walk & Talk’ voor werkzoekenden. Het thema is: Hoe kunnen jouw gedachten je helpen bij het vinden van werk? De deelname is gratis. Graag van tevoren aanmelden op www.bibliocenter.nl  Adres: Wilhelminasingel 250 Weert.

Hoe zie jij je kansen op de arbeidsmarkt?
Ben je positief  of zie je het somber in? Hoe is jouw mindset en je manier van denken? Je hebt geen of weinig invloed op wat je overkomt. Maar wel op de manier hoe je ermee omgaat. Brigitte van Beek van MOED loopbaantraining laat je zien hoe je gedachten je kunnen helpen – of je juist belemmeren – om alle kansen op het vinden van werk te benutten. Door hiermee te oefenen creëer je zelf kansen en mogelijkheden voor de toekomst. 

Wat is een Walk&Talk?
Bij een Walk & Talk ontmoet je op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden om te netwerken en kennis en ervaringen te delen. De Walk&Talk biedt je herkenning, inspiratie en praktische tips bij je zoektocht naar werk. Zet woensdag 16 mei in je agenda en meld je aan. Na deze bijeenkomst kom je weer thuis met veel nieuwe ideeën en inspiratie om die mooie baan te vinden.

Spreekuur loopbaanbegeleiding 18 mei
Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Benut jij je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven? Dan is het tijd voor verandering! Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Op het gratis spreekuur loopbaanbegeleiding vrijdag 18 mei van 10 tot 11 uur geeft Sandra Stad, loopbaanbegeleider en recruiter, je professioneel advies.

Vorig artikelTopoverleg over AZC Weert: individuele oplossing voor overlastgevende asielzoekers
Volgend artikel4000 Chinezen bezoeken Designer Outlet als cadeautje van werkgever