4000 Chinezen bezoeken Designer Outlet als cadeautje van werkgever

ROERMOND – De komende twee weken reizen bijna 4000 Chinezen af naar Roermond om een bezoek te brengen aan het Designer Outlet. De Chinezen hebben van hun werkgever een reisje naar Nederland cadeau gekregen.

Dat meldt Chapeau Magazine. De Chinezen krijgen het cadeau omdat ze goed hun best gedaan hebben op het werk. Het cadeau bestaat uit een dagje shoppen in Roermond, dat bekend staat als stad met de grootste outlet van Noord-Europa.

Bezoek
De eerste groep van 400 Chinezen wordt verwacht op donderdag 3 mei. De luxury outlet met een oppervlakte van ruim 46.700 vierkante meter, verwelkomt jaarlijks bijna 7,5 miljoen bezoekers. Volgens de directie is Designer Outlet Roermond tevens dé Nederlandse shopping hotspot voor luxury toeristen uit China, Indonesië, Rusland, Midden-Oosten en Japan.

De Chinese bezoekersaantallen laten de afgelopen jaren een stabiele stijging zien van zowel Chinese toeristen als Chinezen die in Nederland, Duitsland of België wonen, werken en studeren.

Vorig artikelWalk&Talk 16 mei – Hoe kunnen jouw gedachten je helpen bij het vinden van werk?
Volgend artikel‘Met hulp van staatssecretaris 30 lastpakken op AZC Weert versneld land uitzetten’