12e editie van MiniRok Festival: meest internationale line-up tot nog toe

STRAMPROY – Qua bekendheid is het 2-daagse evenement inmiddels lokaal en regionaal overstijgend. MiniRok Festival 2018 op vrijdag 15 & zaterdag 16 juni 2018 presenteert de internationale line-up van alle edities tot nog toe.

De ingrediënten zijn bekend: twee dagen, fantastische nieuwe lichting aanstormend talent, oergezellig, goed eten & drinken, uitgebreide kinderanimatie op de zaterdag. Daarnaast wordt de zeer welgevallen samenwerking met Muziekcentrum De Bosuil uit Weert voorgezet en zij zullen op de MiniRok-zaterdag op de Bosuil Stage een viertal indrukwekkende bands presenteren. En o ja, er is toch weer iets nieuws te melden: de vrijdagavond wordt Tribute-avond!

Line-up
De line-up is bijna compleet maar met enorm genoegen kunnen we al verklappen dat, in willekeurige volgorde, de volgende bands op zaterdag 16 juni acte de presense zullen geven op het MiniRok podium: Portland (BE), X Raiders, Jagd en Switch Bones. De Bosuil Stage gaat tot de nok toe gevuld worden met: Tape Toy, The Howlin’, The Very Very Danger (BE) en The Backyard Band (DE). Drie bands worden later bekendgemaakt.

Tributie-avond
Op vrijdag 15 juni organiseert MiniRok iets nieuws: een geweldige Tribute-avond. Veel wordt daarover nog niet verteld, enkel dat Nederlands’ meest indrukwekkende Guns ’n Roses tribute zal afsluiten.

Vorig artikelPolitieke netwerk- en informatiebijeenkomst voor vrouwen 26 april Bibliocenter Weert
Volgend artikelPrachtig weer lokt 430 kinderen naar Buitenspeeldag