Politieke netwerk- en informatiebijeenkomst voor vrouwen 26 april Bibliocenter Weert

WEERT –  Politieke betrokkenheid heeft voortdurend aandacht en onderhoud nodig. Tijdens de netwerkbijeenkomst voor vrouwen ga je in gesprek met ervaren politica’s en aanstormende talenten over hoe we het tij kunnen keren. Heeft het gebrek aan vrouwen in de politiek te maken met een bepaalde cultuur? Hoe bereiken we een cultuuromslag die ‘watervrees’ wegneemt? Welke tips geven ervaren politica’s aan vrouwen die hun (politieke) positie willen versterken? 

Donderdag 26 april van 16.30 tot 19.00 uur ben je van harte welkom bij de gratis bijeenkomst bij Bibliocenter Weert. Voor aanmelden stuur je een mailtje naar [email protected] . Je vindt de bibliotheek aan Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert.

Hoe zorgen we ervoor dat meer vrouwen voor de politiek kiezen?
De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug. Gezien de kandidatenlijsten gaan we weer een collegeperiode tegemoet waar vrouwen nog steeds ver in de minderheid zijn. Limburg had slechts gemiddeld 28% vrouwen op de kandidatenlijsten. In deze bijeenkomst ervaringen van raadsleden Suzanne Winters en Anneke Bours, ex-deelnemers aan het kweekvijvertraject  Martine Roest en Najat Karime plus een workshop ‘Onderhandelen is meebewegen en overtuigen’ door Ilona Eichhorn van Debat.nl. Kijk op www.bibliocenter.nl voor meer informatie. eze bijeenkomst is georganiseerd door FAM!, SMKK en Bibliocenter.

Vorig artikelLeerlingen Philips van Horne winnen prijs nk goochelen voor junioren
Volgend artikel12e editie van MiniRok Festival: meest internationale line-up tot nog toe