Deze week valt de donatie-envelop van Weert Collecteert in de bus

WEERT – Alle voorbereidingen voor de Goede Doelen Collecte – Weert Collecteert! –  zijn getroffen. De collecte wordt gehouden van 9 t/m 13 april 2018. Om de aandacht te vragen van alle inwoners van Weert voor de Goede Doelen Collecte, is een speciale Weert Collecteert! Krant bezorgd op alle huisadressen. Deze week valt bij iedereen de donatie-envelop in de bus die wordt opgehaald in de collecteweek.

De collectant van Weert Collecteert! komt in de week van 9 t/m 13 april aan de deur om de donatie-envelop voor 17 landelijke goede doelen en fondsen met CBF-keurmerk op te halen. Eén collecte dus voor 17 landelijke goede doelen. Dat werkt een stuk prettiger dan voorheen toen er nog voor elk doel afzonderlijk werd aangebeld. De organisatie van Weert Collecteert! is trots op de inzet van ruim 300 vrijwilligers.

Waarom meedoen met Weert Collecteert!
Helaas krijgt iedereen – in directe omgeving, bij familie, vrienden of kennissen – te maken met onderwerpen die de goede doelen ondersteunen. De 17 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen met CBF-keurmerk rekenen op de steun van de inwoners van Weert om hun belangrijke werk te kunnen blijven uitvoeren.

Vorig artikelKoninklijke onderscheiding voor Harrie Reijnen uit Haelen
Volgend artikelStedenatlas Jacob van Deventer met plattegrond van Weert uit ca. 1570