Koninklijke onderscheiding voor Harrie Reijnen uit Haelen

Foto via www.leudal.nl

LEUDAL – Aan Harrie Reijnen, 80 jaar, wonende in Haelen, is een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De versierselen werden opgespeld door loco-burgemeester Arno Walraven van de gemeente Leudal.

Vanaf 2003 tot op de dag van vandaag is de heer Reijnen betrokken bij de Seniorenvereniging Haelen. Hij is lid van het bestuur vanaf 2003. Binnen de vereniging zorgt hij o.a. voor de ledenadministratie van ruim 450 leden, coördineert hij de distributie van het ledenblad Nestor en fungeert hij als 2e penningmeester.

Vrijwilliger
Harrie Reijnen verricht diverse hand- en spandiensten om de oudere mens te helpen. Zo was hij tot 2017 coördinator van Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO) en was hij van 1980 tot en met 2017 actief binnen de Algemene Hulpdienst Leudal, later ondergebracht bij de Stichting welzijn Leudal- en Thornerkwartier en haar opvolger Stichting Welzijn. Vervolgens is zij vanaf 2010 als Vrijwilligerszorg Leudal onderdeel geworden van de rechtsopvolger Proteion Welzijn.

Tevens was de heer Reijnen ruim 35 jaar als vrijwilliger werkzaam bij voorheen gemeentelijk zwembad, nu Laco zwembad Haelen. Ook was hij van 1990-1995 decorbouwer/bestuurslid van Toneelgroep Spotlicht in Haelen.

Benoeming
Harrie Reijnen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking van de versierselen heeft plaatsgevonden bij gelegenheid van de Paasviering van de Seniorenvereniging “Haelen” op dinsdag 27 maart 2018.

Vorig artikelVorsorgepreise overhandiging 18 april aan De Graasj Roermond
Volgend artikelDeze week valt de donatie-envelop van Weert Collecteert in de bus